panevia_slide_1
panevia_slide_2
panevia_slide_3
panevia_slide_4
panevia_slide_5
panevia_slide_6
panevia_slide_7
panevia_slide_8
panevia_slide_1_sp
panevia_slide_2_sp
panevia_slide_3_sp
panevia_slide_4_sp
panevia_slide_5_sp
panevia_slide_6_sp
panevia_slide_7_sp
panevia_slide_8_sp

INFORMATION

店舗情報


夜はチニャーレのアラカルトディナーが召し上がれるレストラン。

*夜はお酒とお料理をお楽しみいただくレストランとなります。お酒を飲めないお客様のご予約は大変恐縮ながらご遠慮いただいております。(ご来店時の状況によりまして追加のチャージを頂きます)小さな店舗のため、ご理解を頂けますようお願い致します。

The restaurant will be open for drinks and food in the evening. We are sorry, but we do not accept reservations from customers who do not drink alcohol. Please understand that we are a small restaurant. *We don’t serve Vegetarian menu.

パンの焼き上がり時間
  
 



 

営業時間 – パン屋 7月23日〜9月30日(休業)
定休日 : 月〜水曜日

営業時間 – ディナー

Thu~Sat17:30 ~ 22:30 Sun17:00 ~ 22:30
定休日 : 月曜日

Opening Hours –

Dinner

Opening Hours – Dinner 17:30 ~ 22:30
Closed on Monday

We don’t have a Vegetarian menu.

MENU

メニュー

パン(ご来店の方のみ、メールにてご予約が可能です)

カンパーニュ 1/4 ¥1000 
フォカッチャホール¥1600
チャバッタ ¥400

Dinner

Tuesday~Saturday17:30~22:30 Sunday 17:00~22:30


席料1000円 

コースでお料理のサービスもできます。

¥12,000円/1名様 (2名様以上ご来店人数分のコース料理をお願い致します)

*お酒を飲めないお客様のご予約は大変恐縮ながらご遠慮いただいております。小さな店舗のため、ご理解を頂けます様お願い致します。

貸切6名様~ ¥22,000〜30,000 / 1人税別(前菜4皿、メイン、パスタ+デザート・コーヒー)松見坂Cignale Enotecaと同じコース料理となりますミニマムチャージ180000円

Coperto 1000 yen
We can also serve food in a course.
12,000 yen/person (Please ask for a course meal for the number of guests over 2)
Private party: ¥22,000-30,000 per person excluding tax (4 appetizers, main dish, pasta, dessert, and coffee).minimum charge 180000JPY


Please confirm.

アラカルトメニュー例
根室ニシンマリネ ザギジソース Marinated room herring with zaghidi sauce¥1900
北海道セイコ蟹セビィーチェ Hokkaido Seiko Crab Seviche¥2300
自家製岩中豚ベーコン シーザーサラダ Homemade Iwanaka Pork Bacon Caesar Salad¥1900
有機ブラウンマッシュルーム サラダ Organic Brown Mushroom Salad¥1500
京都万願寺唐辛子のインボルティーニ Kyoto Manganji Pepper Involtini¥2400
伊産ポルチーニのパーネカラザウラ Italian Porcini Pane Calasaura¥2650
八幡浜 小槍イカ舞茸のフリット Yawatahama spear squid maitake mushroom fritters¥2350
愛知 姫小鯛のソテー Sauteed Aichi princess sea bream¥2350
黒毛和牛 グリル サルサベルデ Grilled Japanese black beef salsa verde¥4400
PASTA:カッチョ エ ペペ  PASTA: Cacio e Pepe¥2400
PASTA:渡蟹 ソース PASTA:with crab sauce¥3200
*ベジタリアンメニューはございません。
ドリンク
グラスワイン Wine by the glass¥1,400~
シャンパーニュ Champagne by the glass ¥1,800~
ボトルワイン Bottled wine¥8,500~
オリジナル レモネード original lemonade¥1400
ペリエ750ml Perrier 750ml¥1400

CONTACT & RESERVATION


LunchとDinnerでメールアドレスが異なるため、ご予約いただく際は
必ず上記からご希望の時間帯を選択頂きますようお願い致します。

The e-mail addresses for Lunch and Dinner are different, please be sure to select your preferred time slot above when making your reservation.
Please be sure to select your preferred time slot from the above list when making a reservation.













      ACCESS


      〒153-0041 東京都目黒区駒場1-16-9 1F
      1F 1-6-9 Komaba Meguro-ku, Tokyo

      Google Map

      CANCELLATION POLICY

      キャンセルについて


      ご予約のキャンセル及びご人数の変更は食材調達などの都合から
      下記キャンセル料のお支払いをお願いしております。

      4名様以上でご予約の場合
      4日前 ~ ¥6,000×ご人数分

      2~3名でご予約の場合
      前日/当日 ~ ¥6,000×ご人数分

      *貸切でお使いの場合は、6日前からお料理代金(人数分の総額をお支払いをお願いしております。

      If you wish to cancel your reservation or change the number of guests,
      we ask that you pay the following cancellation fee due to procurement of ingredients, etc.

      4 or more persons
      4 day prior to the reservation:¥6,000×number of people

      2~3 persons
      The day before/The day of the reservation:¥6,000×number of people

      **If you are using the restaurant for a private party, we will ask you to pay for the Couse menu(total amount for the number of guests) 6 days in advance.

      * For the number of people on the reservation