INFORMATION
店舗情報
10月27日〜11月3日までお休みをいただきます。 メールの返信は11月6日以降となります。ご不便をおかけいたしますが、ご了承ください。
We will be closed from October 27 to November 3. We will reply to e-mails after November 6. We apologize for any inconvenience.
2024年3月までは満席となっております、変更、キャンセルも出ておりますいつでもご連絡下さい。 ご不便をお掛け致します。
営業時間 18:00 ~ 22:30
最終入店 19:30
定休日 : 日曜日
Opening Hours 18:00 ~ 22:30
Last Entry at 19:30
Closed on Sunday
MENU
メニュー
シェフのおすすめコース
前菜4品、メイン1品、パスタ、デザート
¥22,000 / 1人
*甲殻類がメニューに入ることがよくあります。
アレルギー等ございます場合は事前にご連絡いただけますと幸いです。
13歳以下のお子様のご入店はご遠慮いただいております。
何卒ご了承下さいませ。
消費税 / サービス料10%含む。
Chef’s recommendation
4 appetizers, 1 main dish, pasta, and small desert & coffee
¥22,000 / per person
*We don’t serve Vegetarian menu.
Shellfish are often included in the menu.
Please let us know if you have any allergies.
*We don’t have vegetarian menu.
CONTACT & RESERVATION
CANCELLATION POLICY
キャンセルについて
ご予約のキャンセル及びご人数の変更は食材調達などの都合から
下記キャンセル料のお支払いをお願いしております。
4~7名でご予約の場合
6日前 ~ お食事代の100%×ご人数分
2~3名でご予約の場合
3日前 ~ お食事代の50%×ご人数分
当日 ~ お食事代の100%×ご人数分
If you wish to cancel your reservation or change the number of guests,
we ask that you pay the following cancellation fee due to procurement of ingredients, etc.
4~7 persons
6 day prior to the reservation:100%
2~3 persons
・3 day prior to the reservation:50%
・The day of the reservation:100%
* For the number of people on the reservation