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INFORMATION

年末でお店がお休みとなります。
12月27日〜1月6日まで頂きましたメールは,

休みを明けましても返信をいたしません。
ご予約のご依頼は1月7日以降にお願い致します。
1月7日以降の予約依頼メールは順次返信させて頂きます。

The restaurant will be closed from December 27 to January 6.
We will not be able to reply to e-mails during this time. After January 7th we will reply to emails in due course and can accept reservation requests. Thank you for your understanding.

店舗情報


2024年8月末までは満席となっております。また、キャンセルが出たおりには、新規のお客様のご予約を優先的に取らせていただいております。
1日に16席、1回転のみの営業となりますため、みなさまには大変ご不便をおかけしておりますが、どうぞご了承くださいませ。

営業時間 18:00 ~ 22:30
最終入店 19:30
定休日 : 日曜日

Opening Hours 18:00 ~ 22:30
Last Entry at 19:30
Closed on Sunday

MENU

メニュー


シェフのおすすめコース
前菜4品、メイン1品、パスタ、デザート
¥28,000 / 1人(税込)
*甲殻類がメニューに入ることがよくあります。
アレルギー等ございます場合は事前にご連絡いただけますと幸いです。
12歳以下のお子様のご入店はご遠慮いただいております。
何卒ご了承下さいませ。
消費税 / サービス料10%含む。

Chef’s recommendation
4 appetizers, 1 main dish, pasta, and small desert & coffee
¥28,000 / per person(Tav including)
*We don’t serve Vegetarian menu.*We are afraid that we cannot accommodate with children over the age of 12 years old.
Shellfish are often included in the menu.
Please let us know if you have any allergies

CONTACT & RESERVATION








    ACCESS


    〒153-0041 東京都目黒区駒場 1-5-11
    1-5-11 Komaba Meguro-ku, Tokyo

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    CANCELLATION POLICY

    キャンセルについて


    キャンセルポリシー&お願い

    ご予約のキャンセル及びご人数の変更は食材調達などの都合から
    下記キャンセル料のお支払いをお願いしております。

    If you cancel the reservation or reduce the number of guests,
    we ask you charge below due to procurement of ingredients, etc.

    コース料理のご予約のキャンセル・変更

    4~7名でご予約の場合
    6日前 ~ お食事代の100%×ご人数分
    2~3名でご予約の場合
    3日前 ~ お食事代の50%×ご人数分
    当日 ~ お食事代の100%×ご人数分

    4~7 persons
    6 day prior to the reservation:100%
    2~3 persons
    ・3 day prior to the reservation:50%
    ・The day of the reservation:100%